Csinibabák Csólyospáloson

Javában folynak a majális előkészületei
Az utóbbi évek hagyományainak megfelelően 2018-ban is megrendezésre kerül Csólyospáloson a majális. Az eseményre május 1-jén, kedden kerül sor és a Közösségi Ház udvarában. A különböző vetélkedők mellett most is jelen lesz a kultúra, hiszen koraeste színpadra lép a Csinibabák elnevezésű formáció (képünkön). Róluk tudni kell, hogy fergeteges rock and roll műsorukkal gyorsan a nézők szívébe lopják magukat.

A vendégek italfogyasztásáról a Pálos Söröző gondoskodik majd, a marhapörköltet pedig Harkai Zoltán főzi bográcsokban. A tervek szerint az étel mellé kemencében sütött kenyeret szolgálnak fel a szervezők.

Este, a nap folyamán a sport és ügyességi versenyeken résztvevők között – helyezéstől függetlenül – értékes díjak kerülnek kisorsolásra (pl. kerékpár).

A „Szeretem Csólyospálost Mozgalom” aktivistái minden érdeklődőt szeretettel hívnak és várnak a rendezvényre és ezúton mondanak köszönetet mindazoknak, akik az előző években segítettek a majális lebonyolításában. Ebben az esztendőben is örömmel fogadunk mindenkit, aki munkával vagy anyagi javakkal kíván hozzájárulni a helyi  megmozdulás sikeréhez.

A szervezők nevében: Á. Fúrús János