Helyi gazda nyerte a traktort

Augusztus 13-án immár hatodik alkalommal került megrendezésre Csólyospáloson a hagyományos traktoros felvonulás és ügyességi verseny. A falu határában található lovas pályán ezúttal az erőgépeké volt a főszerep. Összesen 160 helyi és a Tovább »

Közel hat mázsa hús került a bográcsokba

14. Nyári Birkapörköltfőző Fesztivál Az utóbbi évek hagyományainak megfelelően július végén került lebonyolításra  községünkben a Nyári Birkapörköltfőző Fesztivál, amely az önkormányzat legnagyobb rendezvényének számít évek óta. A 3 napos kulturális, sport és Tovább »

Testvériskolai találkozó

„Nem az együttlét múló percei kötik össze a baráti szíveket, hanem az együtt eltöltött idők felejthetetlen emlékei”- szól az idézet, amellyel testvériskolai kapcsolatunkat is jellemezhetnénk. Valóban múló perceknek tűntek ismét az együtt Tovább »

 

E-hulladék gyűjtési akció

e_hulladek

Csólyospálos Község Önkormányzata a településen keletkezett felesleges elektronikai készülékek, eszközök összegyűjtése céljából ismét akciót szervez. 2017. április 22-én (szombaton) reggel 8 óra és délután 13 óra között nyílik lehetőség arra, hogy a lakosság illetve a településen működő intézmények, cégek éljenek a felkínált lehetőséggel.

Az említett napon Csólyospáloson a CBA bolttal szemben lévő piactéren gyűjtjük a használhatatlan, de épségben lévő elektromos eszközöket. (Pl.: világítótestek, világítástechnikai berendezések, szórakoztató-elektronikai berendezések, információs és távközlési berendezések, háztartási gépek, barkácsgépek, stb.)

Térítésmentesen leadható és elszállításra kerül minden olyan készülék, amely villamos árammal, elemmel, akkumulátorral működik.  (számítógép, hűtőgép, mosógép, porszívó, vasaló, kávéfőző, hajszárító, rádió, televízió, stb.)

A szétszedett, hiányos berendezéseket begyűjteni nem tudjuk.

Átvételre kerülnek viszont a használhatatlan akkumulátorok is.

Kérjük, csatlakozzanak akciónkhoz, amelynek célja   továbbra is a még feldolgozható elektronikai hulladékok visszagyűjtése, ezzel környezetünk tehermentesítése.

Védjük közösen környezetünket!

Á. Fúrús János
polgármester