Ebösszeírás

Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény  42/B.§ (1) bekezdésének rendelkezése alapján az eb tartási helye szerint illetékes önkormányzat ebrendészeti feladatainak elvégzése érdekében, illetve a veszettség elleni oltás járványvédelmi vonatkozásaira való tekintettel három évente legalább egy alkalommal ebösszeírást végez.

A belterületen  lakókat 2018. március 26. és április 13. között  keresi fel   az önkormányzat munkatársa   az ebösszeíró adatlap kitöltése céljából. Az összeírásra az eb(ek) oltási könyve adatai alapján kerül sor.

A külterületen lakók az eb(ek) oltási könyvével  2018. április 16. és április 27. közötti időszakban munkanapokon szíveskedjenek a Hivatalba befáradni.

Az adatlap az önkormányzat  honlapjáról is letölthető. – ebadatlap csp 2018 –  Amennyiben ezt a kitöltési módot választják, a kitöltött és aláírt  nyomtatványt szíveskedjenek  a Hivatalban  leadni,  vagy a Csólyospálos, Kossuth u. 62. címre  vagy a  hivatal@csolyospalos.hu email címre eljuttatni.

Kérem szíves együttműködésüket az ebösszeírás sikeres lebonyolítása érdekében.

Együttműködésüket köszönjük.

dr. Szöginé dr. Lajkó Erika,  jegyző