Helyi gazda nyerte a traktort

Augusztus 13-án immár hatodik alkalommal került megrendezésre Csólyospáloson a hagyományos traktoros felvonulás és ügyességi verseny. A falu határában található lovas pályán ezúttal az erőgépeké volt a főszerep. Összesen 160 helyi és a Tovább »

Közel hat mázsa hús került a bográcsokba

14. Nyári Birkapörköltfőző Fesztivál Az utóbbi évek hagyományainak megfelelően július végén került lebonyolításra  községünkben a Nyári Birkapörköltfőző Fesztivál, amely az önkormányzat legnagyobb rendezvényének számít évek óta. A 3 napos kulturális, sport és Tovább »

Testvériskolai találkozó

„Nem az együttlét múló percei kötik össze a baráti szíveket, hanem az együtt eltöltött idők felejthetetlen emlékei”- szól az idézet, amellyel testvériskolai kapcsolatunkat is jellemezhetnénk. Valóban múló perceknek tűntek ismét az együtt Tovább »

 

Egységes kérelem benyújtásával kapcsolatos változások

nemzeti agrargazdasagi kamara

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megbízásából tisztelettel meghívom Önt a 2017. évi egységes kérelem benyújtásával kapcsolatos változások tárgyában tartott szakmai előadásra.
Előadás helyszíne: Közösségi Ház, 6135 Csólyospálos, Kossuth Lajos utca 118.
Előadás időpontja: 2017. április 18.  18 óra

Napirendi pontok, témák

  1. Köszöntőt mond: Á. Fúrús János, Csólyospálos Község Polgármestere
  2. Aktuális tudnivalók az egységes kérelem benyújtásával kapcsolatban
    Előadó: Gyuris Ferencné, falugazdász
  3. Egyéb időszerű fontos információk

Kérem, részvételi szándékát legkésőbb 2017.04.17-ig jelezze a gyuris.ferencne@nak.hu címen vagy a +3630/295-1973 telefonszámon!

Megtisztelő jelenlétére számítok!

Tisztelettel:  Gyuris Ferencné