Fiatal házaspár nyerte a fődíjat

A „Szeretem Csólyospálost Mozgalom” tizenkettedik alkalommal rendezte meg szilveszteri jótékonysági bálját az év utolsó napján. A szervezők ezúttal is mindent megtettek annak érdekében, hogy a több mint 200 vendég jól érezze magát a Közösségi Házban és senkit ne kerüljön el a szerencse, hiszen a hagyományoknak megfelelően most is megtartásra került a  tombolasorsolás, amelynek a fődíja egy 140 ezer forint értékű, kétszemélyes, 5 napos horvátországi kirándulás volt.

A csólyospálosi Gácsi-Kis házaspár (képünkön)  elmondhatja magáról, hogy számukra igazán jól kezdődött az esztendő, hiszen Fortuna ezúttal nekik kedvezett. Nikinek és Csabának júliusban lesz lehetősége az említett ország tengerpartjának felkeresésére.  Természetesen a finom ételekből és italokból sem volt hiány illetve vacsora után a Duó Fontana artista produkcióját tekinthették meg  a vendégek.

A hagyományoknak megfelelően az est bevétele ezúttal is jótékony célra fordítódik majd.

A rendezők ezúton köszönik meg mindazoknak, akik jelenlétükkel megtisztelték az eseményt, akik munkájukkal hozzájárultak a bál sikeréhez, külön köszönet illeti azokat, akik anyagi támogatást is nyújtottak.

Szeretem Csólyospálost Mozgalom