Köszöntő

Kedves Látogató!

Csólyospálos Község Önkormányzatának Képviselő-testülete, valamint a  hivatalban dolgozó kollégáim nevében szeretettel köszöntöm Önt. Követve a világ informatikai fejlődését, célul tűztük ki, hogy szerény lehetőségeinkhez mérten a lehető legjobban igyekszünk kielégíteni a lakosság újdonságra irányuló igényeit.

Reméljük, hogy a honlap segítségével figyelemmel tudja kísérni az Önt érintő és érdeklő, falunkkal kapcsolatos eseményeket. Hisszük, hogy az önkormányzat ezen szolgáltatásának köszönhetően híreinkkel, információinkkal  segíteni tudjuk a polgárok tájékozódását.

Kedves csólyospálosiak! Tudom, hogy nincsenek egyedülálló műemlékeink, nem csábíthatjuk vendégeinket különleges természeti csodákkal. Ennek ellenére mindannyian azt szeretnénk, ha megmaradna a község. Az lenne a jó, ha a fiatalok itt maradnának, s ha egyre többen jönnének közénk. Ehhez pedig az kell, hogy jó legyen itt élni.

„Ismersz-e boldog falunál jobb helyet?”- kérdezte kétezer évvel ezelőtt egy víg kedélyű, borivó, vidám ember, egy Horatius nevű költő. A magam részéről úgy gondolom, hogy igaza volt: a boldog falunál nincs jobb hely a világon.

Településünk legnagyobb ereje a közösségben van, és ezt semmi sem bizonyíthatja jobban, mint például a rendszeresen megtartott Nyári Birkapörköltfőző Fesztivál, Traktoros felvonulás és ügyességi verseny, Katalin-bál vagy a Tavaszköszöntő Zenei Fesztivál, ahol mindenki ellenszolgáltatás nélkül, társadalmi munkában teszi a dolgát. Büszkék lehetünk híres húsfőzőinkre, akik bográcsaikban úgy készítik el a birkapörköltet, ahogyan sehol másutt a világon. Legyünk büszkék a Közösségi Házunkra, amely a környék legimpozánsabb ilyen jellegű épülete, és legyünk büszkék arra, hogy végre nekünk is van honlapunk, amelyet Sólya Gábor gondoz.

Őszintén remélem, hogy ezek a lapok segítenek új barátokat szerezni Csólyospálos számára, hiszen mostantól a világ minden pontjáról elérhetőek vagyunk.

Köszönöm, hogy elolvasta e rövid üzenetet, s ha kérdése van, szívesen állnak rendelkezésére az önkormányzat hivatalának munkatársai, illetve aki Önt üdvözölte:

Á. Fúrús János
polgármester
(polgarmester@csolyospalos.hu)