Helyi gazda nyerte a traktort

Augusztus 13-án immár hatodik alkalommal került megrendezésre Csólyospáloson a hagyományos traktoros felvonulás és ügyességi verseny. A falu határában található lovas pályán ezúttal az erőgépeké volt a főszerep. Összesen 160 helyi és a Tovább »

Közel hat mázsa hús került a bográcsokba

14. Nyári Birkapörköltfőző Fesztivál Az utóbbi évek hagyományainak megfelelően július végén került lebonyolításra  községünkben a Nyári Birkapörköltfőző Fesztivál, amely az önkormányzat legnagyobb rendezvényének számít évek óta. A 3 napos kulturális, sport és Tovább »

Testvériskolai találkozó

„Nem az együttlét múló percei kötik össze a baráti szíveket, hanem az együtt eltöltött idők felejthetetlen emlékei”- szól az idézet, amellyel testvériskolai kapcsolatunkat is jellemezhetnénk. Valóban múló perceknek tűntek ismét az együtt Tovább »

 

MAJÁLIS 2017

szandi

A pálosi és a csólyosi lakosság részére a „Szeretem Csólyospálost Mozgalom” május 1-jén (hétfő) a Közösségi Ház udvarában majálist rendez, melyre e sorok olvasóját tisztelettel meghívjuk. Várjuk továbbá a családi, baráti társaságokat, akiknek akár főzési lehetőséget is biztosítunk.


A kitűnő italokról a Pálos Söröző, az ízletes ételről (marhalábszárpörkölt, burgonya, uborkasaláta, kemencében sült kenyér) Harkai Zoltán húsfőző és Hajdú László pékmester gondoskodik. Ebédjegyek (1200 Ft) elővételben a Pálos Sörözőben, valamint az élelmiszerboltokban április 28-ig válthatók.
A nap folyamán sport-és ügyességi versenyek kerülnek megrendezésre, amelyekre a helyszínen lehet jelentkezni. Nevezési díj nincs, viszont a résztvevők között – helyezéstől függetlenül – értékes díjak kerülnek kisorsolásra. (pl. kerékpár)

buborékfoci

Program
09.00 Futóverseny. (300, 600 és 900 méteres távok közül lehet választani.)
09.30 Jubileumi (20.) „Májulás” Kupa kispályás focitorna. (4-5 fős csapatok jelentkezését várjuk)
12.00 Jó ebédhez szól a nóta. Közreműködik a Kosava együttes (Zsombó).
13.00 Ebéd.
Ügyességi vetélkedők gyerekeknek és felnőtteknek értékes díjakért.
14.30 Futás összekötött lábbal
15.00 (Léggömb)darts
15.30 Kruplihalászat szájjal
16.00 Használd a fejed! (Ásványvizes palackdöntés)
16.30 Pingponglabdafújás
17.00 Csólyos – Pálos buborékfoci mérkőzés
18.00 „Tinédzser l’amour”. Szandi zenés műsora.
19.00 Eredményhirdetések, a támogatóink által felajánlott díjak kisorsolása.

Támogatók
Fűz Sándor, Halácsiboltok Kft, Csólyospálos Község Önkormányzata, Pálos Söröző,
Tóth Imre, CBA Élelmiszerbolt, Á. Fúrús János, Hódi János, Bangó Pál, Tóth Kertészet, Dr. Beat Dubs, Pálosi Internet Kávézó, Csólyosi Gazdabolt

Műsorvezető
Molnár-Fekete Marietta és Á. Furus Gergő

(A nap folyamán az ugrálóvár a gyermekek részére térítés nélkül vehető igénybe.)

játék sör hamburger zene

Mindenkit szeretettel vár a RENDEZŐSÉG.