Helyi gazda nyerte a traktort

Augusztus 13-án immár hatodik alkalommal került megrendezésre Csólyospáloson a hagyományos traktoros felvonulás és ügyességi verseny. A falu határában található lovas pályán ezúttal az erőgépeké volt a főszerep. Összesen 160 helyi és a Tovább »

Közel hat mázsa hús került a bográcsokba

14. Nyári Birkapörköltfőző Fesztivál Az utóbbi évek hagyományainak megfelelően július végén került lebonyolításra  községünkben a Nyári Birkapörköltfőző Fesztivál, amely az önkormányzat legnagyobb rendezvényének számít évek óta. A 3 napos kulturális, sport és Tovább »

Testvériskolai találkozó

„Nem az együttlét múló percei kötik össze a baráti szíveket, hanem az együtt eltöltött idők felejthetetlen emlékei”- szól az idézet, amellyel testvériskolai kapcsolatunkat is jellemezhetnénk. Valóban múló perceknek tűntek ismét az együtt Tovább »

 

Településrendezési eszközök módosítása 2016

FELHÍVÁS

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet (továbbiakban Eljr.) szerinti a településrendezési eszközök jóváhagyása illetve azok módosítása előtt egyeztetési eljárást kell lefolytatni.

Az Eljr. 37.§(4)a) és Csólyospálos Község Önkormányzat Képviselő-testülete 25/2013.(IV.8.) Kt. számú határozat szerinti partnerségi határozata alapján:
Csólyospálos településszerkezeti terve és helyi építési szabályzata módosításáról 21 napig 2016. április 27-tól 2016. május 18.-ig tájékoztatást adok.

A dokumentumok megtekinthetők : csolyos_Eljr_37§_ismert_telepulesrendezesi

Á. Fúrús János, polgármester

Csólyospálos, 2016. április 25.,
Kirakva: 2016. április 25.