10 éves a Csólyospálosi Hírek

Szeretettel köszöntöm Csólyospálos valamennyi lakosát abból az alkalomból, hogy településünk újságja a 10. születésnapját ünnepli. Nehezen akartuk elhinni és elfogadni az idő múlását, de a számok és a tények makacs dolgok. Nagyon gyorsan elröppent ez az évtized, hiszen nekem is úgy rémlik, hogy nem olyan régen volt az, amikor az első lapszámmal bekopogtattunk a családok otthonaiba és izgatottan vártuk, vajon hogyan fogadják az olvasók kezdeményezésünket.

Azóta mi „újságcsinálók” rengeteg visszajelzést kaptunk, amelyet hálásan köszönünk. Voltak közöttük pozitív hangvételűek és természetesen negatívak is. Összességében úgy érzékeljük, hogy a lakosság elfogadta és megszerette a Csólyospálosi Híreket, és ez erőt ad nekünk a folytatáshoz.
Célunk továbbra is az, hogy az itt élők a kiadványban megjelenő írásoknak köszönhetően jobban megismerjék egymást illetve a falut, rendszeresen információkat kapjanak az önkormányzat és a civil szervezetek sikereiről és kudarcairól.
Terveink szerint tehát továbbra is rendszeresen beszámolunk az újságban közös dolgainkról, és igyekezni fogunk hiteles tájékoztatást nyújtani a községben történtekről.
Kérem, fogadják szeretettel újságunk jubileumi számát, amelyet az elmúlt tíz év gyakorlatának megfelelően ezúttal is társadalmi munkában írtunk! Köszöntöm a cikkek szerzőit, külön kiemelve Sólya Gábor munkásságát, aki szabadidejét feláldozva a szerkesztést most is elvégezte.
Néhány nap és itt a húsvét. Kívánom Önöknek, hogy békében, nyugalomban teljen ez az időszak. A Képviselő-testület tagjai és a hivatalban dolgozó kollégáim nevében kellemes ünnepeket kívánok.

CsolyospalosHirek_XIevf_2szam_10eves_cover

Á. Fúrús János, polgármester