Helyi gazda nyerte a traktort

Augusztus 13-án immár hatodik alkalommal került megrendezésre Csólyospáloson a hagyományos traktoros felvonulás és ügyességi verseny. A falu határában található lovas pályán ezúttal az erőgépeké volt a főszerep. Összesen 160 helyi és a Tovább »

Közel hat mázsa hús került a bográcsokba

14. Nyári Birkapörköltfőző Fesztivál Az utóbbi évek hagyományainak megfelelően július végén került lebonyolításra  községünkben a Nyári Birkapörköltfőző Fesztivál, amely az önkormányzat legnagyobb rendezvényének számít évek óta. A 3 napos kulturális, sport és Tovább »

Testvériskolai találkozó

„Nem az együttlét múló percei kötik össze a baráti szíveket, hanem az együtt eltöltött idők felejthetetlen emlékei”- szól az idézet, amellyel testvériskolai kapcsolatunkat is jellemezhetnénk. Valóban múló perceknek tűntek ismét az együtt Tovább »

 

Az öregfiúk itthon tartották a kupát

Gunarasi vendégek

Foci határok nélkül elnevezéssel kispályás tornát rendezett Csólyospáloson az öregfiúkból álló csapat április 22-én. A két helyi gárda mellett pályára léptek még Gunaras (Vajdaság) hasonló korú játékosai is. Tavaly ősszel Szerbiában vendégeskedtek a csólyosiak, ez az esemény az akkori látogatás visszavágója volt.

A kupát végül két győzelmének köszönhetően a Magyar Imre, Antal István, Kovács Zsolt, Papdi János, Á. Fúrús János, Barka Csaba, Sólya Gábor, Kapás Ferenc, Fodor Gyula összeállítású Csólyospálos „A” csapata nyerte, megelőzve Gunarast és Csólyospálos „B” alakulatát.  A program jó hangulatú vacsorával zárult a sportöltözőben, ahol a különdíjak is kiosztásra kerültek. Gólkirály: Kiss Róbert (Gunaras), Legjobb kapus: Boja Csaba (Gunaras), Legjobb játékos: Török Ferenc (Csólyospálos „B”)

Gunarasi vendégek

Gunarasi vendégek

A kupagyőztes csólyosiak

A kupagyőztes csólyosiak